Ambassade Gelegenheidskleding
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/verhuur
   

  Verhuur gelegenheidskleding voor heren

  Waaronder: smokings, jacquets en rokkostuums

  Reserveer uw smoking voor de feestdagen.
  Nu slechts €49,-

  Uitnodiging ontvangen met een dresscode?

  Huren is hiervoor een handige optie. De huur van een kostuum is inclusief het aanmeten en eventueel aanpassen van de lengte. U krijgt het kostuum mee in een hoes of reiskoffer en wordt na gebruik door ons gereinigd. U kunt bij ons een smoking, jacquet, rokkostuum of een kostuum/pak met alle accessoires huren.

  Kosteloos een langere huurtijd

  Wij werken NIET met een 24 uur huurtijd, de retourdatum is in overleg en afhankelijk van de drukte kunnen wij daar erg soepel mee omgaan.
  Op zondag en maandag zijn wij gesloten, als u het kostuum op zaterdag komt halen en dinsdag
  retour brengt zijn hier uiteraard geen extra kosten aan verbonden.

  Ook mag u het kostuum meenemen op reis en kan er in overleg een langere huurtijd zijn zonder extra kosten, u kunt de spullen dan ook netjes verpakt in de reiskoffer van ons meekrijgen. Accessoires verhuren we alleen in combinatie met de huur van een smoking, jacquet, rokkostuum, of pak.

  Smoking/black tie

  Smoking/black tie

  Een smoking is een zwart kostuum, het jasje heeft satijnen revers en de pantalon een galon (satijnen bies). Hierbij draagt u een wit overhemd, meestal met verdekte knopen, liggend boord, en dubbele manchetten. Onder de smoking hoort maar één soort schoen en dat is een zwarte lakschoen, deze draagt u met hoge zwarte kousen. Natuurlijk mag een vlinderdas niet ontbreken.

  Collectie

  Dresscode

  Jacquet

  Jacquet

  Kostuum/pak

  Kostuum/pak