Ambassade Gelegenheidskleding
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/tres-chic-bruidsjurk-tc2004/l880c4
   

  Bruidsjurken in alle soorten

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk bruidsjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.
   Terug
  prijs van €1799,- voor €1249,-
  Tres Chic bruidsjurk TC2004

  Tres Chic bruidsjurk TC2004

  Romantische bruidsjurk met off-sholder mouwtje en wijde tule rok. Het strakke lijfje heeft speelse kanten details en is fijn bewerkt met kraaltjes en strass steentjes. Het kant van het lijfje loopt een klein stukje door in de rok zodat het lijfje langer lijkt. De wijde tule rok heeft ook een mooie sleep.

  Silhouette: 
  Prinsessenjurk, A-lijn, Klassiek, Wijde rok.

  Thema
  Glamour en luxe, Traditioneel, Romantisch, Sexy.

  Top:
  Strak lijfje, Met bandjes, Hooggesloten hals, Lage rug.

  Rok:
  Wijde, Tule rok, A-lijn rok met sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule.

  Kleur:
  Ivory

  Dé perfecte bruidsjurk

  Wij helpen je graag in de zoektocht naar de perfecte bruidsjurk voor jouw bijzondere dag. Het wordt vaak gezien als het meest belangrijke item van de grote dag. Met de bruidsjurk straal je op de trouwfoto's, waardoor je nog jaren lang aan de dag terug zult denken. Wij hebben verschillende soorten bruidsjurken in ons assortiment op voorraad.