https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/sweet-wedding-positie-bruidsjurk/l471c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €849,- voor €599,-
  Sweet Wedding positie bruidsjurk

  Sweet Wedding positie bruidsjurk

  Deze mooie voile positie trouwjurk heeft een stark lijfje met speelse mouwtjes en een mooie V-hals. De rok heeft plooitjes aan de voorkant zodat de rok soepel om je zwangere buik heen valt. Deze eenvoudige bruidsjurk is superleuk voor als je op het strand trouwt of een bohemian bruidsjurk zoekt. Maar ook leuk met accessoires aan te kleden tot een luxere versie zoals het toevoegen van een glimmende taille band of mooie sieraden. Tijdens het passen laat ik je graag zien wat je met deze japon kunt doen om hem helemaal jou te maken en toch te zorgen dat jij je een echte bruid voelt. 

  Je gaat trouwen met een zwangere buik en je droomt ervan om in een echte bruidsjurk te trouwen? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt natuurlijk kiezen voor een positie bruidsjurk maar het is ook mogelijk om in een voor een gewone trouwjurk te trouwen die we aanpassen aan je lichaam. Onze ervaren coupeuses zorgen ervoor dat, ook al ben je zwanger, ook jij in een een trouwjurk van je dromen kunt trouwen. Voor het passen hebben wij een speciaal buikje zodat je kunt zien hoe de japon ook over een paar maanden over je buik valt. Trouw je op (zeer) korte termijn? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij staan graag voor je klaar!