https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/sweet-lace-positie-bruidsjurk/l461c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €699,- voor €499,-
  Sweet Lace positie bruidsjurk

  Sweet Lace positie bruidsjurk

  Deze romantische en betaalbare positie bruidsjurk is in twee kleuren in de winkel aanwezig: helemaal ivoor of met een roze ondertoon en roze taille band. Deze positie trouwjurk is helemaal van kant met een satijnen onderjurk die rekbaar is en kan zowel met, als zonder bandjes gedragen worden en heeft voldoende ruimte om je buik te laten groeien.

  Door leuk combineren met accessoires kun je een heel eigen look aan deze japon geven. dit laat ik je graag zien tijdens het passen en zorg ik ervoor dat jij je echt een bruid, maar ook echt jezelf voelt!

  Ga je trouwen met een zwangere buik en droom je ervan om in een echte bruidsjurk te trouwen? Ook hiervoor zijn vele mogelijkheden. Je kunt natuurlijk kiezen voor positie bruidsjurk maar het is ook mogelijk om voor een gewone trouwjurk te kiezen die wordt aangepast aan je lichaam. Onze ervaren coupeuses zorgen ervoor dat, ook al ben je zwanger, ook jij in een een trouwjurk van je dromen kunt trouwen. Voor het passen hebben wij een speciaal buikje zodat je kunt zien hoe de japon ook over een paar maanden over je buik valt. Trouw je op (zeer) korte termijn? Informeer gerust naar de vele mogelijkheden want ook dat is voor ons geen probleem. Wij staan graag voor je klaar!