https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/sweet-amelie-positie-bruidsjurk/l459c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €895,- voor €599,-
  Sweet Amelie positie bruidsjurk

  Sweet Amelie positie bruidsjurk

  Positie bruidsjurk van satijn met organza stof. Het lijfje is eenvoudig en gedeeltelijk bedekt met kant. Vanaf de taille wordt de rok wijder en valt wijd over de buik. Deze positie bruidsjurk kan ook gedragen worden met een hoepel waardoor de jurk een meer traditionele uiterlijk krijgt. Door het combineren van verschillende accessoires kun je deze japon een geheel eigen look geven. Tijdens het passen laten we je graag de mogelijkheden van deze japon zien. Deze bruidsjurk sluit met een rijgveter en heeft ook een klein sleepje.  

  Door het combineren van verschillende accessoires kun je deze japon een heel eigen look geven. Tijdens het passen laat ik graag verschillende mogelijkheden zien die helemaal bij jou passen zodat jij je echt een bruid, maar ook echt jezelf voelt. 

  Ga je trouwen met een zwangere buik en droom je ervan om in een echte bruidsjurk te trouwen? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt jnatuurlijk kiezen uit een van onze positie bruidsjurken maar het is ook mogelijk om voor een gewone trouwjurk te kiezen die wordt aangepast aan je lichaam. Onze ervaren coupeuses zorgen ervoor dat, ook al ben je zwanger, ook jij in een een trouwjurk van je dromen kunt trouwen. Voor het passen hebben wij een speciaal buikje zodat je kunt zien hoe de japon ook over een paar maanden over je buik valt. Trouw je op (zeer) korte termijn? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij staan graag voor je klaar!