Ambassade Gelegenheidskleding Menu
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/positie-bruidsjurken
   
  FINAL SALE BRUIDSJURKEN UITZOEKEN VOOR €300,-

  FINAL SALE BRUIDSJURKEN UITZOEKEN VOOR €300,-

  25 EN 26 MAART ALLEEN OP AFSPRAAK

  Jouw Positie bruidsjurk

  Als je zanger gaat trouwen moet je bij de aanschaf van een bruidsjurk rekening houden met een groeiende buik. Hiervoor hebben wij een speciaal pasbuikje zodat je alvast kan zien hoe de jurk staat met je zwangere buik. Ook hebben wij speciale bruidsjurken die we direct uit het rek verkopen. Levertijden van 6 maanden zijn immers niet echt handig in deze situatie.

  Maar desondanks is het zeker ook mogelijk om een “gewone” bruidsjurk te kiezen. Ook hier hebben wij veel ervaring mee. Indien nodig kan ook op korte termijn deze voor je aangepast worden.

  Ook als je zwanger bent is het aankleden van je bruidsjurk met bijpassende accessoires een must, zo kun je jouw bruidsjurk nog meer personaliseren. Wat dacht je van een leuke band in een blauwe of roze kleur? Of kies voor een mooie tiara, een mooie sluier, of ga voor een bijzondere keuze van schoenen. Op deze manier kun je jouw bruidsjurk nog meer persoonlijkheid geven. Tijdens het passen besteden we ook hier aandacht aan zodat we zeker weten dat de keuze van je bruidsjurk ook echt jouw persoonlijkheid uitstraalt.

  Met kleine aanpassingen aan de jurk kunnen we jouw droomjurk nog meer personaliseren. Tijdens het passen kunnen je laten zien hoe de jurk staat met een bandje of een lange mouw. Ook een dieper of juist hoger decolleté is op een eenvoudige wijze te realiseren.

  Heb je een wat kleiner budget, dan kun je dit bij ons aangeven, wij houden hier dan rekening mee met het passen en laten je graag op creatieve manier zien hoe je hiermee om kan gaan zodat ook jij in een mooie bruidsjurk kunt trouwen die bij je past.

  Bovendien bieden wij in elk budget dezelfde service dus nemen we alle tijd voor jou en je genodigden die erbij mogen zijn. Wel adviseren wij om niet meer dan 4 personen mee te nemen, dat is een stuk rustiger voor jezelf en ook voor ons.

  Waarom een bruidsjurk kopen bij de Ambassade?

  • Passen in je eigen maat
  • Altijd een leuke paservaring
  • Wij houden je budget in de gaten, dus passen zonder zorgen
  • Altijd een eerlijk advies
  • Altijd een goede service, dit is bij ons niet afhankelijk van je budget
  • Ruime keuze van verschillende stijlen en maten in de prijsklasse €500,- t/m €1499,-
  • Je kunt je bruidsjurk ook (op korte termijn) bij ons laten vermaken
  • Altijd een mooie kwaliteit tegen de scherpste prijs
  • Grote kans dat je in 1x kunt slagen!