Ambassade Gelegenheidskleding
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/over-ons
   

  We reageren zo spoedig mogelijk.

  We reageren zo spoedig mogelijk.

  u mag tijdens de openingstijden ook bellen naar 035-5337239

  Over ons en de 120 jarige geschiedenis.

  Wij zijn Erwin en Monique en samen zijn wij eigenaar van de Ambassade-gelgenheidskleding. De liefde voor mooie stoffen en mode zit bij Monique in het bloed, in het centrum van Laren zijn haar opa en oma ooit begonnen met de Mode Ambassade, ook een echt familiebedrijf waar haar moeder, ooms en tantes vanaf jongs af aan geregeld mee hielpen op de winkelvloer. Vele jaren later is Monique de Bruids Ambassade begonnen en was 15 jaar lang de trouwmode specialist in Bussum en omgeving.

  In 2016 besloten Monique en Erwin een nieuwe weg in te slaan. Erwin wou graag met kledingverhuur gaan beginnen en de kans kwam langs om Tapking kleding uit Hilversum over te nemen omdat de eigenaren met pensioen gingen, ook dit was een echt familie bedrijf dat zijn oorsprong heeft in de Eerste Gooische Kledingverhuur welke in 1902 is begonnen.  

  man en vrouw met glas in de hand  De uitdaging

  “De schat aan kennis die we hebben opgedaan in de bruidsmode, gebruiken we nu om u te voorzien van een advies op maat. Daar nemen we graag alle tijd voor. Het is steeds weer een uitdaging om de outfit te vinden waarin u zich mooi en speciaal voelt!”

  Hopelijk tot snel, Erwin en Monique