https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/orea-sposa-bruidsjurk-l883/l339c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €1249,- voor €936,-
  Orea Sposa bruidsjurk L883

  Orea Sposa bruidsjurk L883

  Nauwsluitende bruidsjurk van kant. Het strapless lijfje heeft een sweetheart lijn en is helemaal bedekt met kant en sluit aan de achterkant met een rijgveter. Het kant loopt door in de rok tot over de heupen. Daarna wordt de rok wijder en heeft losse applicaties op het tule. Deze fishtail trouwjurk laat je figuur heel mooi uitkomen en heeft een klein sleepje. 
  LET OP: in tegenstelling tot de foto is de japon in onze winkel helemaal in de kleur ivoor.

  Silhouette: 
  Trompet, Verlaagde taille, Losvallend, Fishtail, Zeemeermin, Nauwsluitend.

  Thema
  Strand, Ibiza, Vintage, Simpel & Casual, Sexy.

  Top:
  Strak lijfje, Sweetheart, Strapless, Sluit met rijgveter.

  Rok:
  Strakke rok, Bewerkte rok, met sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule.

  Kleur:
  Ivory.