https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/orea-sposa-bruidsjurk-l879/l338c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €999,- voor €699,-
  Orea Sposa bruidsjurk L879

  Orea Sposa bruidsjurk L879

  Deze jumpsuit is een niet alledaagse keuze. Maar dit bruids broekpak is zeker heel elegant en hierin ben je een echte bruid. Het heeft een strak lijfje van voile met kanten details en een lage rug. In de taille zit een smal bandje met een klein strikje, deze kan indien gewenst, makkelijk verwijderd worden. De pijpen van dit broekpak vallen wijd en het valt pas op dat het een broek is als je ermee loopt. 

  Silhouette: 
  Broekpak, Jumpsuit, Wijde pijpen.

  Thema
  Bohemian, Strand, Ibiza, Vintage, Simpel & Casual, Niet traditioneel.

  Top:
  Strak lijfje, Met bandjes, Hooggesloten hals, Lage rug.

  Broek:
  Gladde stof, Wijde pijpen.

  Materiaal:
  Chiffon, Voile.

  Kleur:
  Ivory.