https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/orea-sposa-bruidsjurk-l844/l337c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €1149,- voor €574,-
  Orea Sposa bruidsjurk L844

  Orea Sposa bruidsjurk L844

  Stoere eenvoudige Bohemian bruidsjurk. Het lijfje heeft een diepe V-hals met geplooitjes en kanten details. Aan de achterkant loopt een deel van het kant door over de lage rug. De galdde tule rok loopt in plooien wijd naar beneden en heeft een mooie lange sleep. 

  Silhouette: 
  A-lijn, Losvallend, Wijde rok.

  Thema
  Boho Chic, Strand, Ibiza, Vintage, Simpel & Casual, Romantisch.

  Top:
  Strak lijfje, Met bandjes, V-hals, Geplooid lijfje, Lage rug.

  Rok:
  Gladde rok, Wijde rok, met sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule.

  Kleur:
  Ivory.