https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/orea-sposa-bruidsjurk-833/l308c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €999,- voor €499,-
  Orea Sposa bruidsjurk 833

  Orea Sposa bruidsjurk 833

  Wijde bruidsjurk van soft tule met strapless lijfje met sweetheart lijn. Ook het lijfje is gemaakt van soft tule dat in plooitjes over het lijfje is gedrapeerd. In de taille zit een bewerkte band van strass en heeft een geplooide rok die door de soft tule heel soepel valt. Onder deze A-lijn japon kan ook een hoepel gedragen worden, hierdoor wordt de rok wijder en lijkt de taille smaller en krijgt deze trouwjurk een traditioneler uiterlijk.
  LET OP: in tegenstelling als op de foto is deze japon helemaal ivoor kleurig.

  Silhouette: 
  Prinsessenjurk, A-lijn, Klassiek, Losvallend, Wijde rok.

  Thema
  Boho Chic, Strand, Ibiza, Vintage, Simpel & Casual, Traditioneel, Romantisch.

  Top:
  Strak lijfje, Sweetheart, Strapless, Sluit met rits.

  Rok:
  Gladde rok, Wijde rok, met sleep.

  Materiaal:
  Soft tule, kralen.

  Kleur:
  In tegenstelling tot de foto is deze japon helemaal in Ivoor kleur.