https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/orea-sposa-bruidsjurk-792/l307c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  Prijs van €1099,- voor €499,-
  Orea Sposa bruidsjurk 792

  Orea Sposa bruidsjurk 792

  Eenvoudige organza bruidsjurk met wijd uitlopende A-lijn rok. Het strakke lijfje heeft doorschijnende bandjes, een mooie V-hals en sluit aan de achterkant met een rij knoopjes. In de taille heeft deze trouwjurk een elegant bewerkt bandje. De wijde organza rok heeft geen plooien wat heel mooi afkleed op de heupen en heeft een klein sleepje. Onder de rok kan ook een hoepel gedragen worden, dan wordt de rok wijder en lijkt de taille smaller en bovendien krijgt deze trouwjurk hierdoor een traditioneler uiterlijk. 

  Silhouette: 
  Prinsessenjurk, A-lijn, Klassiek, Losvallend, Wijde rok.

  Thema
  Strand, Ibiza, Vintage, Simpel, Traditioneel.

  Top:
  Strak lijfje, Met bandjes, V-hals, Sluit met knoopjes, Lage rug.

  Rok:
  Gladde rok, Wijde rok, met sleep.

  Materiaal:
  Organza.

  Kleur:
  Ivory.