https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/orea-sposa-bruidsjurk-742/l305c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €1999,- voor €1399,-
  Orea Sposa bruidsjurk 742

  Orea Sposa bruidsjurk 742

  Sexy fishtail bruidsjurk valt strak om het lichaam. Het lijfje is van kant met hele diepe diepe v-hals en bandjes. De achterkant is deels transparant met mooie kantendetails en sluit met knoopjes. De fishtail rok heeft tule en valt heel wijd uit. De onderkant van de japon heeft een brede rand die doorloopt in de mooie sleep. 

  Silhouette: 
  Trompet, Verlaagde taille, Fishtail, Zeemeermin.

  Thema
  Glamour en luxe, Boho Chic, Strand, Ibiza, Romantisch, Sexy.

  Top:
  Strak lijfje, Met bandjes, V-halsSluit met knoopjes, Transparante achterkant, Hooggesloten rug.

  Rok:
  Gladde rok, Wijde rok, Strakke rok, Bewerkte rok, met sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule.

  Kleur:
  Ivory, Transparant.