Ambassade Gelegenheidskleding Menu
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/maestri-jurken
   
  Avondjurken voor elke gelegenheid

  Avondjurken voor elke gelegenheid

  De Gala specialist van Bussum

  De avondjurk die perfect bij je past

  Zoek je een mooie avondjurk voor een bijzondere gelegenheid? Wil je goed gekleed met de juiste outfit naar een receptie, concertuitvoering, feest of gala? Ambassade Gelegenheidskleding in Bussum heeft een ruime collectie prachtige avondjurken, zodat je met de perfecte look en fit een onvergetelijke indruk achterlaat.

  Bij ons in Bussum kies je de avondjurk die perfect bij je past en uitdrukking geeft aan wie je bent. Of wilt zijn. Een jurk die nét even dat onverwachte, verrassende accent geeft aan je uitstraling. Of het nu een opera, een opening of een galafeest is, dit is het unieke moment om jou op je allerbest te laten zien.

  Dat kan alleen maar als je je prettig voelt in je jurk. Dat je weet dat je avondjurk past bij je persoonlijkheid en je figuur. Dat je je geen zorgen hoeft te maken of je wel de juiste avondjurk aan hebt, of dat je jurk misschien niet helemaal goed zit. Laat je adviseren bij ons in de winkel, iedereen kan de perfecte match vinden.

  Dresscode voor een avondjurk

  Twijfel je over de dresscode? Kijk dan eerst in de uitnodiging of het duidelijk is wat de dresscode voor die avond is. Er wordt tegenwoordig wel wat vrijer omgegaan met dresscodes en de bijbehorende etiquette, maar we kunnen ons voorstellen dat dit juist wat meer vragen kan oproepen. Informeer dan bij de gastheer of gastvrouw, of voormalige gasten van het evenement waar je naartoe gaat, of zij weten wat er van je wordt verwacht. Misschien zijn er op internet nog foto’s te vinden van bepaalde gelegenheden en kun je zien wat er gedragen werd. 

  Natuurlijk kun je bij ons terecht voor alle vragen die je hebt over dresscodes en etiquette, als het gaat om uitgaanskleding en avondjurken. Voel je uitgenodigd in onze winkel in Bussum, om rustig eens rond te kijken, avondjurken te passen en vragen te stellen in een ongedwongen sfeer. We nemen graag de tijd voor je.

  Extra uitstraling met een luxe avondjurk

  Hoe wil jij jezelf presenteren? Opvallend, mysterieus? Of charmant en stijlvol, chique, zelfverzekerd, gracieus, onderscheidend of een tikje koel. Trek je graag of subtiel de aandacht, of wil je juist je uitstraling wat verzachten? Met een avondjurk van Ambassade Gelegenheidskleding in Bussum voel je je prettig en zelfverzekerd, in een avondjurk die een perfect past bij jouw persoonlijkheid en je figuur. Zo maak je een perfecte entree en laat je een onuitwisbare indruk achter.

  Veelgestelde vragen over avondjurken

  Zijn er lange avondjurken beschikbaar?

  Ambassade Gelegenheidskleding in Bussum heeft een grote collectie stijlvolle, lange avondjurken in verschillende stoffen en verschillende modellen. Wij hebben lange avondjurken die geschikt zijn voor ieder figuur en voor iedere maat. Je kunt onze avondjurken dragen naar concerten, feesten, recepties, gala-avonden of andere bijzondere gelegenheden. 

  Wil je rustig kijken, en vind je het fijn om advies te krijgen? Kom dan eens langs in onze winkel in Bussum. Je kunt in alle rust avondjurken passen. Voor advies is er een styliste aanwezig die je uitstekend kan adviseren en begeleiden met het kiezen van de juiste match.

  Wij hebben veel jurken op voorraad. Meestal kun je je avondjurk dezelfde dag nog meenemen.

  Zijn er avondjurken met lange mouwen?

  Wij hebben avondjurken in allerlei soorten en modellen, zoals avondjurken zonder mouwen, met korte mouwtjes en avondjurken met lange mouwen. Zo kun je altijd een avondjurk vinden waarin jij je prettig in voelt. Vind je het fijn om hulp te krijgen bij het uitzoeken van je ideale jurk met lange mouwen? Samen kijken we naar een avondjurk die goed bij jou en de gelegenheid past.

  Zijn er avondjurken met grote maten?

  Jazeker. Iedere vrouw kan de perfecte avondjurk bij ons vinden. Wij hebben een ruim assortiment plus-size-maten tot maat 50, met prachtige, stijlvolle avondjurken zodat ook vrouwen met een ‘maatje meer’ geen belemmering zullen voelen om een zelfverzekerde en charmante entree maken op recepties, galafeesten, feestelijke diners of concerten. Wil je graag dat we je helpen om de perfecte avondjurk voor je te vinden? In onze winkel is een styliste aanwezig om samen met jou die avondjurk te vinden die een perfecte match is voor jouw persoonlijkheid en je figuur. We nemen alle tijd voor je, omdat we zeker willen weten dat je met een goed gevoel de deur uitloopt.