https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/lisa-donetti-bruidsjurk-50105/l319c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €1599,- voor €959,-
  Lisa Donetti bruidsjurk 50105

  Lisa Donetti bruidsjurk 50105

  Romantische Sisi bruidsjurk met mooie kanten bewerkingen. Onder deze bruidsjurk kun je zelf bepalen hoe wijd deze valt of dat je hem zelfs zonder hoepel draagt. Het strapless lijfje sluit aan de achterkant met een rijgveter en kan eventueel gedragen worden met een kanten top zodat het lijkt alsof deze japon mouwen heeft. Het kant aan de onderzijde van de rok loopt door in de fantastische kanten sleep.

  Silhouette: 
  Prinsessenjurk, A-lijn, Klassiek, Wijde rok.

  Thema
  Glamour en luxe, Traditioneel, Romantisch.

  Top:
  Strak lijfje, Sweetheart, Strapless, Sluit met rijgveter.

  Rok:
  Wijde rok, Bewerkte rok, Rok met kanten rand, met sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule.

  Kleur:
  Ivory.