Ambassade Gelegenheidskleding Menu
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/korte-bruidsjurken
   
  FINAL SALE BRUIDSJURKEN UITZOEKEN VOOR €300,-

  FINAL SALE BRUIDSJURKEN UITZOEKEN VOOR €300,-

  25 EN 26 MAART ALLEEN OP AFSPRAAK

  Jouw korte bruidsjurk.

  Weet je al precies dat “zo’n” bruidsjurk niets voor jou is en denk je aan een korte bruidsjurk? Het vinden van een korte bruidsjurk is lastig omdat deze maar in weinig collecties zijn opgenomen. Bovendien zou je ook wel een keuze willen hebben en niet kiezen uit 1 model? Wij hebben een zo ruim mogelijke keuze aan korte bruidsjurken zodat er ook iets te kiezen valt. Zo kunnen we met kleine aanpassingen aan een korte bruidsjurk jouw droomjurk nog meer personaliseren. Zo kun je denken aan schouderbandjes, mouwtjes of een losse sleep. Ook een dieper of juist hoger decolleté is op eenvoudige wijze te realiseren. Zo kun je toch met een beperkte keuze (er zijn immers niet zo veel korte bruidsjurken in de collecties aanwezig) jouw droomjurk vinden.

  Er zijn korte jurken met een strakke of wijde rok. Beide hebben we in onze collectie. Maar het is ook mogelijk een lange bruidsjurk korter te maken. Het voordeel van een korte bruidsjurk is dat je je er makkelijk in kan bewegen, lekker dansen en niet zo opgedoft bent. Soms wordt er gekozen voor een lange bruidsjurk voor de plechtigheid en een korte voor in de avond. Natuurlijk ben je van harte welkom om eens te kijken of we een geschikte korte jurk voor jou bij zit of dat je misschien toch kiest voor een lange….

  Want bijzonder genoeg komt het toch vaak voor dat je uiteindelijk voor een hele andere bruidsjurk of stijl kiest dan je in eerste instantie gedacht zou hebben. Tijdens het passen laten we je graag het verschil zien. 

  Welke bruidsjurk je ook kiest, je kunt jouw persoonlijkheid nog meer benadrukken door deze te stylen met leuke of unieke accessoires. Tijdens het passen besteden we hier dan ook aandacht aan zodat we zeker weten dat de keuze van je bruidsjurk helemaal aansluit bij je accessoires. 

  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een leuke voorbereiding voor je huwelijk hebt. Wij hebben keuze aan verschillende korte bruidsjurken in verschillende stijlen. Bovendien verkopen wij alle bruidsjurken direct uit het rek, wat ideaal kan zijn als je op korte termijn gaat trouwen. 

  Heb je een wat kleiner budget, dan kun je dit bij ons aangeven, wij houden hier dan rekening mee met het passen en laten je graag op creatieve manier zien hoe je hiermee om kan gaan zodat ook jij in een mooie bruidsjurk kunt trouwen die bij je past.

  Bovendien bieden wij in elk budget dezelfde service dus nemen we alle tijd voor jou en je genodigden die erbij mogen zijn. Wel adviseren wij om niet meer dan 4 personen mee te nemen, dat is een stuk rustiger voor jezelf en ook voor ons.

  Waarom een budgetbruidsjurk kopen bij de Ambassade?

  • Passen in je eigen maat
  • Altijd een leuke paservaring
  • Wij houden je budget in de gaten, dus passen zonder zorgen
  • Altijd een eerlijk advies
  • Altijd een goede service, dit is bij ons niet afhankelijk van je budget
  • Ruime keuze van verschillende stijlen en maten in de prijsklasse €500,- t/m €1499,-
  • Je kunt je bruidsjurk ook (op korte termijn) bij ons laten vermaken
  • Altijd een mooie kwaliteit tegen de scherpste prijs
  • Grote kans dat je in 1x kunt slagen!