https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/kenneth-winston-bruidsjurk-1755/l310c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €2699,- voor €1079,-
  Kenneth Winston bruidsjurk 1755

  Kenneth Winston bruidsjurk 1755

  Luxe bewerkte prinsessen bruidsjurk geheel met strass steentjes en bewerkt bovenlijfje. De strapless top met sweetheartlijn is mooi bewerkt in een klassiek patroon en maakt de taille super slank. De losse band in de nek zit er niet standaard bij en is ook niet meer leverbaar! maar ook zonder deze band is het een hele bijzondere trouwjurk.
  zowel het lijfje als de rok hebben een champagne kleurige ondertoon wat deze bruidsjurk een heel antiek uiterlijk geeft. De gladde A-lijn rok valt mooi wijd en heeft aan de onderkant een brede kanten rand die in een waanzinnige sleep uitkomt.

  Silhouette: 
  Prinsessenjurk, A-lijn, Klassiek, Losvallend, Wijde rok.

  Thema
  Glamour en luxe, Traditioneel, Romantisch.

  Top:
  Strak lijfje, Sweetheart, Strapless.

  Rok:
  Gladde rok, Wijde rok, Rok met kanten rand, met sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule, strass.

  Kleur:
  Ivory, Champagne.