Ambassade Gelegenheidskleding
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/kenneth-winston-bruidsjurk-1714/l237c4
   

  Bruidsjurken in alle soorten

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk bruidsjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.
   Terug
  Prijs van €3549,- voor €1499,-
  Kenneth Winston bruidsjurk 1714

  Kenneth Winston bruidsjurk 1714

  Stoere bruidsjurk die zeer luxe bewerkt is met veel strass en steentjes. Het lijfje is strapless en heeft een sweetheart lijn. Deze trouwjurk heeft een verlaagde taille en de strass loopt langzaam door in de tule rok met lange sleep. 

  Silhouette: 
  A-lijn, Trompet, Verlaagde taille, Wijde rok, Fishtail, Zeemeermin, Nauwsluitend.

  Thema
  Glamour en luxe, Stoer, Romantisch, Sexy, Niet traditioneel.

  Top:
  Strak lijfje, Sweetheart, Strapless, Sluit met rijgveter. 

  Rok:
  Wijde rok van tule, waarvan het kralenpatroon van het lijfje doorloopt in de rok met sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule.

  Kleur:
  Ivory.

  Dé perfecte bruidsjurk

  Wij helpen je graag in de zoektocht naar de perfecte bruidsjurk voor jouw bijzondere dag. Het wordt vaak gezien als het meest belangrijke item van de grote dag. Met de bruidsjurk straal je op de trouwfoto's, waardoor je nog jaren lang aan de dag terug zult denken. Wij hebben verschillende soorten bruidsjurken in ons assortiment op voorraad.