https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/kenneth-winston-bruidsjurk-1689/l236c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €3299,- voor €989,-
  Kenneth Winston bruidsjurk 1689

  Kenneth Winston bruidsjurk 1689

  Mooi bewerkte sexy bruidsjurk met strapless lijfje. De top is bewerkt in een mooi patroon van veel kralen en steentjes en heeft een verlaagde taille. De rok heeft tule roezels met laagjes en lange sleep. De jurk heeft een licht gouden kleur wat nauwelijks opvalt als je deze trouwjurk aan hebt, maar wel een warm effect geeft.

  Silhouette: 
  Verlaagde taille, Wijde rok, Fishtail, Zeemeermin, Nauwsluitend.

  Thema
  Glamour en luxe, Sexy, Stoer, Niet traditioneel.

  Top:
  Strak lijfje, Sweetheart, Strapless, Sluit met knoopjes, Deels transparante achterkant, Lage rug.

  Rok:
  Wijde rok met roezels en sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule, Organza.

  Kleur:
  Ivory, Transparant, Gold