Ambassade Gelegenheidskleding
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/kenneth-winston-bruidsjurk-1641/l73c4
   

  Bruidsjurken in alle soorten

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk bruidsjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.
   Terug
  prijs van €2599,- voor €1299,-
  Kenneth Winston bruidsjurk 1641

  Kenneth Winston bruidsjurk 1641

  Deze strapless fishtail bruidsjurk heeft aan de onderkant een uitlopende rok waar een hoepel onder kan. Hierdoor krijgt deze japon een super sexy fishtail effect. Zonder hoepel wordt deze trouwjurk romantischer en meer Ibiza achtig. Door de strapless halslijn is het heel eenvoudig om er naar keuze ook bandjes of mouwtjes aan de japon te maken. De achter- en voorkant zijn deels transparant waardoor aan de achterkant de rug en aan de voorkant het decolleté heel laag lijkt maar toch niet te bloot is.

  Silhouette: 
  Verlaagde taille, Fishtail, Zeemeermin, Nauwsluitend.

  Thema
  Glamour en luxe, Vintage, Strand, Ibiza, Romantisch, Sexy.

  Top:
  Strak lijfje, Strapless, Sluit met knoopjes, Transparante achterkant, Lage rug.

  Rok:
  Strakke kanten rok met kanten rand en sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule.

  Kleur:
  Ivory, Nude, Transparant.

  Dé perfecte bruidsjurk

  Wij helpen je graag in de zoektocht naar de perfecte bruidsjurk voor jouw bijzondere dag. Het wordt vaak gezien als het meest belangrijke item van de grote dag. Met de bruidsjurk straal je op de trouwfoto's, waardoor je nog jaren lang aan de dag terug zult denken. Wij hebben verschillende soorten bruidsjurken in ons assortiment op voorraad.