Ambassade Gelegenheidskleding
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/kenneth-winston-bruidsjurk-1620/l309c4
   

  Bruidsjurken in alle soorten

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk bruidsjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.
   Terug
  verkocht
  Kenneth Winston bruidsjurk 1620

  Kenneth Winston bruidsjurk 1620

  Bruidsjurk met heel veel strass steentjes op het strakke lijfje. De strass steentjes lopen helemaal door van het lijfje, naar de verlaagde taille in de wijde, tule rok die aan de onderkant mooi is afgewerkt met een lock randje.
  Het strakke strapless lijfje heeft een sweetheartlijn en verlaagde rug die sluit met een blinde rits waardoor de bewerkingen op de rug helemaal doorlopen.

  Silhouette: 
  Prinsessenjurk, A-lijn, Klassiek, Trompet, Verlaagde taille, Losvallend, Wijde rok, Fishtail, Nauwsluitend.

  Thema
  Glamour en luxe, Vintage, Traditioneel, Romantisch, Sexy.

  Top:
  Strak lijfje, Sweetheart, Strapless, Sluit met rits, Lage rug.

  Rok:
  Wijde rok, Bewerkte rok met sleep.

  Materiaal:
  Tule, Strass.

  Kleur:
  Ivory, Silver.

  Dé perfecte bruidsjurk

  Wij helpen je graag in de zoektocht naar de perfecte bruidsjurk voor jouw bijzondere dag. Het wordt vaak gezien als het meest belangrijke item van de grote dag. Met de bruidsjurk straal je op de trouwfoto's, waardoor je nog jaren lang aan de dag terug zult denken. Wij hebben verschillende soorten bruidsjurken in ons assortiment op voorraad.