https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/jessie-k-bruidsjurk-jk1924/l363c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €1099,- voor €699,-
  Jessie K bruidsjurk JK1924

  Jessie K bruidsjurk JK1924

  Korte bruidsjurk in speelse ibiza stijl. Het lijfje heeft lanhge mouwen met een klein roezeltje aan het einde. De ronde hals is afgewerkt met romantisch kant welke is bewerkt met kleine pareltjes. De achterkant van het lijfje is van transparant kant en sluit met knoopjes. De verhoogde taillijn loopt speels uit in een wijde, kanten rok en is aan de voorkant korter dan aan de achterkant. De onderkant van de rok is net zoals de mouwen afgewerkt met roezeltjes.

  Silhouette: 
  Losvallend, Wijde rok, Korte bruidsjurk.

  Thema
  Boho Chic, Strand, Ibiza, Vintage, Simpel & Casual, Niet traditioneel.

  Top:
  Strak lijfje, Met mouwen, Hooggesloten hals, Sweetheart, Boothals, Sluit met knoopjes, Transparante achterkant, Hooggesloten rug.

  Rok:
  Wijde rok, Korte rok, kanten rok.

  Materiaal:
  Kant.

  Kleur:
  Ivory, Transparant.