Ambassade Gelegenheidskleding
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/jessie-k-bruidsjurk-jk1902/l361c4
   

  Bruidsjurken in alle soorten

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk bruidsjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.
   Terug
  prijs van €1099,- voor €899,-
  Jessie K bruidsjurk JK1902

  Jessie K bruidsjurk JK1902

  Romantische bruidsjurk met wijde A-lijn rok. Het kanten lijfje heeft een sweetheart lijn en bandjes. Aan de achterkant is deze trouwjurk hooggesloten met transparant kant en sluit met knoopjes. Het kant van het lijfje loopt een klein stukje door in de eenvoudig gladde tule rok met mooie sleep.

  Silhouette: 
  Prinsessenjurk, A-lijn, Klassiek, Losvallend, Wijde rok.

  Thema
  Simpel & Casual, Traditioneel, Romantisch.

  Top:
  Strak lijfje, Met bandjes, Sweetheart, Sluit met knoopjes, Transparante achterkant, Hooggesloten rug.

  Rok:
  Gladde rok, Wijde rok, met sleep.

  Materiaal:
  Kant, Organza.

  Kleur:
  Ivory, Transparant.

  Dé perfecte bruidsjurk

  Wij helpen je graag in de zoektocht naar de perfecte bruidsjurk voor jouw bijzondere dag. Het wordt vaak gezien als het meest belangrijke item van de grote dag. Met de bruidsjurk straal je op de trouwfoto's, waardoor je nog jaren lang aan de dag terug zult denken. Wij hebben verschillende soorten bruidsjurken in ons assortiment op voorraad.