Ambassade Gelegenheidskleding
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/jarice-bruidsjurk-capua/l350c4
   

  Bruidsjurken in alle soorten

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk bruidsjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.
   Terug
  prijs van €1199,- voor €499,-
  Jarice bruidsjurk Capua

  Jarice bruidsjurk Capua

  Stoere, A-symmetrische One-sholder bruidsjurk. Het voile A-symmetrische lijfje heeft plooitjes over het hele lijfje die uitlopen en een One-sholder band die doorloopt over de rug met een speels doorschijnend detail met kanten applicaties op zowel de voorkant als de achterkant. De gladde fishtail rok sluit aan de bovenkant slank om de benen en loopt wijd uit vanaf de knie en heeft ook een klein sleepje. Het lijfje sluit aan de zijkant met een rits. 

  Silhouette: 
  Fishtail, Zeemeermin, Nauwsluitend.

  Thema
  Bohemian, Strand, Ibiza, Vintage, Simpel & Casual, Sexy, Niet traditioneel.

  Top:
  Strak lijfje, A-symmetrisch, One-sholder, Transparante achterkant.

  Rok:
  Gladde rok, Fishtail rok, met sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule, Chiffon, Voile.

  Kleur:
  Ivory, Transparant.

  Dé perfecte bruidsjurk

  Wij helpen je graag in de zoektocht naar de perfecte bruidsjurk voor jouw bijzondere dag. Het wordt vaak gezien als het meest belangrijke item van de grote dag. Met de bruidsjurk straal je op de trouwfoto's, waardoor je nog jaren lang aan de dag terug zult denken. Wij hebben verschillende soorten bruidsjurken in ons assortiment op voorraad.