Ambassade Gelegenheidskleding Menu
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/heren/smoking/smoking-tuxedo
   
  Smoking-Tuxedo-Black tie

  Smoking-Tuxedo-Black tie

  Smokings in diverse prijsklassen en kwaliteiten

  Dresscode black tie/smoking/tuxedo

  Kies een perfect passende smoking/tuxedo, draag er een klassiek wit katoenen hemd bij, eventueel met opstaand boord en geplisseerd front, en met dubbele manchetten. Kies een strik, de mooiste strikt u zelf. 
  Een wit jasje of geheel witte smoking is voorbehouden aan tropische temperaturen en oorden, en is dus in Nederland misplaatst. Zie af van het dragen van een horloge (gezelligheid kent immers geen tijd) of een riem, donkere bretels kunnen wel. Beperk dingen als portefeuille en sleutels tot het minimum. Draag het liefst zijden, maar in elk geval kuitlange, zwarte kousen. Kies voor hoogglanzend zwarte schoenen, dit mogen veterschoenen of instappers zijn. De manchetknopen zijn sierlijk en niet te opvallend. Kies je voor een (bij voorkeur zwarte) cumberband draag hem dan met de plooitjes omhoog..

  Wij hebben smokings of tuxedo’s gemaakt van de mooiste en beste stoffen maar ook voordeliger smokings van een mooie blend kwaliteit , de smokings hebben een taftzijde sjaalkraag of opgesneden rever. De pantalon is uitgevoerd met een galon aan de zijkant.
  Ze zijn zowel in een classic als slanke pasvorm verkrijgbaar.