Ambassade Gelegenheidskleding
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/heren/smoking/smoking-overhemden
   

  Smoking-Tuxedo-Black tie

  Smokings in diverse prijsklassen en kwaliteiten

  Onze smokings zijn er in diverse uitvoeringen: met shawlkraag of haakrevers en in slim en comfort fit, de pantalon is voorzien van een galon (glanzende streep). Er is keus uit 100% wol en een blend kwaliteit. De prijzen zijn vanaf €239,- en zijn meestal uit voorraad of binnen een week te leveren.

  Een goed smoking overhemd is van een luxe katoen vervaardigd. Er zijn diverse stijlen en modellen, er zijn gladde of geplisseerde overhemden en er is een ruime keus aan kragen, de vadermoordenaar of klapkraag , klassiek boord of een kentkraag. De knopen zijn altijd verdekt mits u het hemd met studs sluit.
  Op een smokingoverhemd horen dubbele manchetten welke gelsoten worden met manchetknopen. De smoking overhemden zijn er in diverse pasvormen zoals een bodycut, slimfit, regular of classic fit en met een standaard mouwlengte 5 of een extra lange mouwlengte 7. Ook kunnen wij voor u een smoking overhemd op maat maken, of u nu wat meer of minder ruimte op de taille wilt of u gespierde bovenarmen heeft. Wij zorgen dat u een netjes passend smoking overhemd geheel naar wens krijgt. U kunt kiezen uit meerdere soorten stoffen, kragen, manchetten etc.