Ambassade Gelegenheidskleding Menu
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/heren/smoking/smoking-overhemd-met-studs/l83c7
   
  Smoking-Tuxedo-Black tie

  Smoking-Tuxedo-Black tie

  Smokings in diverse prijsklassen en kwaliteiten

  Stijlvol en klasiek

  Voor de Heren

  Kies een perfect passende smoking in een zo sober en donker mogelijke uitvoering van comfortabele stof. Draag er een klassiek wit katoenen hemd bij, eventueel met opstaand boord en geplisseerd front, en met dubbele manchetten. Kies een strik, de mooiste strikt u zelf. Een wit jasje of geheel witte smoking is voorbehouden aan tropische temperaturen en oorden, en is dus in Nederland misplaatst. Zie af van het dragen van een horloge (gezelligheid kent immers geen tijd) of een riem, donkere bretels kunnen wel. Beperk dingen als portefeuille en sleutels tot het minimum. Draag het liefst zijden, maar in elk geval kuitlange, zwarte kousen. Kies voor hoogglanzend zwarte schoenen, dit mogen veterschoenen of instappers zijn. De manchetknopen zijn sierlijk en niet te opvallend. Kies je voor een (bij voorkeur zwarte) cumberband draag hem dan met de plooitjes omhoog.

  Onze smokings zijn er in diverse uitvoeringen: met shawlkraag of haakrevers en in slim en comfort fit, de pantalon is voorzien van een galon (glanzende streep). Er is keus uit 100% wol en een blend kwaliteit. De prijzen zijn vanaf €239,- en zijn meestal uit voorraad of binnen een week te leveren.

   Terug
  €92,50
  smoking overhemd met studs

  smoking overhemd met studs

  Het smoking overhemd met studs is op het moment een populair model. 
  Hij is van een 100% poplin katoen, de mooie egale stof heeft een luxe gladde uitstraling en is makkelijk strijkbaar.
  Hij heeft een liggend boord, met dubelle manchet en 6 studs ( metalen front knoopjes ).
  Dit overhemd heeft als extra dat de  studs ook uitgenomen kunnen worden zodat de standaard knoopjes gebruikt kunnen worden, t/m Maat 48 op voorraad.