Ambassade Gelegenheidskleding Menu
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/heren/smoking/giorgio-lakschoen/l80c7
   
  Smoking-Tuxedo-Black tie

  Smoking-Tuxedo-Black tie

  Smokings in diverse prijsklassen en kwaliteiten

  Stijlvol en klasiek

  Voor de Heren

  Kies een perfect passende smoking in een zo sober en donker mogelijke uitvoering van comfortabele stof. Draag er een klassiek wit katoenen hemd bij, eventueel met opstaand boord en geplisseerd front, en met dubbele manchetten. Kies een strik, de mooiste strikt u zelf. Een wit jasje of geheel witte smoking is voorbehouden aan tropische temperaturen en oorden, en is dus in Nederland misplaatst. Zie af van het dragen van een horloge (gezelligheid kent immers geen tijd) of een riem, donkere bretels kunnen wel. Beperk dingen als portefeuille en sleutels tot het minimum. Draag het liefst zijden, maar in elk geval kuitlange, zwarte kousen. Kies voor hoogglanzend zwarte schoenen, dit mogen veterschoenen of instappers zijn. De manchetknopen zijn sierlijk en niet te opvallend. Kies je voor een (bij voorkeur zwarte) cumberband draag hem dan met de plooitjes omhoog.

  Onze smokings zijn er in diverse uitvoeringen: met shawlkraag of haakrevers en in slim en comfort fit, de pantalon is voorzien van een galon (glanzende streep). Er is keus uit 100% wol en een blend kwaliteit. De prijzen zijn vanaf €239,- en zijn meestal uit voorraad of binnen een week te leveren.

   Terug
  €184,95
  Giorgio lakschoen

  Giorgio lakschoen

  Een paar eigen lakschoen is natuurlijk een must als u regelmatig naar een black tie event gaat.
  Deze klassieke en tijdloze smokingschoen van Giorgio is van glad en glanzend zwart lakleer. Hij is geschikt voor slanke en een normale voetwijdte (leestwijdte G).  Dit tijdloze en elegante exemplaar is met de hand gemaakt in Italië. De schoen is afgewerkt met een afgeronde neus en vlakke hak van ongeveer 1,5 cm en erg comfortabel.
  Gebruik een onderhoudsmiddel en schoenspanners om dit paar schoenen langer mooi te houden, vraag in de winkel gerust om advies.