Ambassade Gelegenheidskleding
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/heren
   

  Gelegenheidskleding voor heren

  U vindt het bij de Ambassade in Bussum

  De geschikte outfit voor elke gelegenheid

  Wij kunnen u voor elke gelegenheid voorzien van de juiste outfit, het maakt niet of u naar een gala, schoolfeest, sollicitatie, bruiloft of begrafenis gaat. In ons assortiment vind u zowel classic als slimfit smokings en kostuums, rokkostuums,  jaquets en alle bijpassende accessoires. Voor enkel de accessoires bent u natuurlijk ook van harte welkom. Er is een ruime collectie Vestjes, dassen en plastrons en kunnen wij ook in vele kleuren en motiefen bestellen.

  Smoking/black tie

  Smoking/black tie

  Een smoking is een zwart kostuum, het jasje heeft satijnen revers en de pantalon een galon (satijnen bies). Hierbij draagt u een wit overhemd, meestal met verdekte knopen, liggend boord, en dubbele manchetten. Onder de smoking hoort maar één soort schoen en dat is een zwarte lakschoen, deze draagt u met hoge zwarte kousen. Natuurlijk mag een vlinderdas niet ontbreken.

  Collectie

  Dresscode

  Jacquet/morning coat

  Jacquet/morning coat

  Een Jacquet is de meest officiële gelegenheidskleding voor overdag. U kunt dit dragen bij een huwelijksvoltrekking als u de bruidegom,vader van bruid of bruidegom bent of als u tot het bruidspersoneel behoord, als gast bij een promotie, een officieel bezoek zoals audiëntie bij de paus of de koning, of als u naar de paardenraces in Ascot gaat. Het jacquet wordt vaak gedragen met een pastelkleurig vest en das.

  Collectie

  Dresscode

  Trouwkleding

  Trouwkleding

  Ben je van plan om in een smoking of jacquet te gaan trouwen?. Het kan namelijk ontzettend stijlvol zijn om dit te doen!. Een jacquet is formeler dan een smoking en kan zeker ook feestelijk zijn met de juiste pastelkleurige accessoires zoals een vest en das, ook zijn de jacquet jassen in diverse kleuren leverbaar. 

  Collectie

  Dresscode