https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/elle-rosa-bruidsjurk-be341/l30c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €1699,- voor €1099,-
  Elle Rosa bruidsjurk BE341

  Elle Rosa bruidsjurk BE341

  Korte bruidsjurk met wijde rok voor de plus size bruid. Het strakke kanten lijfje is aan de boven- en achterkant transparant en is aan de voorkant hoog gesloten maar heeft aan de achterkant een lage sexy rug. Aan de achterzijde sluit deze trouwjurk met een rits een knoopjes. Het kant van het lijfje loopt door in de tule rok. In de taille zit een vaste strassband. Indien gewenst zou het mogelijk zijn mouwtjes aan deze japon te maken.

  Silhouette: 
  A-lijn, Wijde rok, Volslanke bruid, Korte bruidsjurk.

  Thema
  Vintage, Strand, Ibiza, Simpel & Casual, Niet traditioneel.

  Top:
  Strak lijfje, Met bandjes, Hooggesloten hals, Sweetheart, Boothals, Sluit met knoopjes, Transparante voor- en achterkant, Lage rug.

  Rok:
  Wijde rok, Bewerkte rok, Korte rok.

  Materiaal:
  Kant, Tule.

  Kleur:
  Ivory.