https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/ella-rosa-bruidsjurk-lv99/l54c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €2399,- voor €699,-
  Ella Rosa bruidsjurk LV99

  Ella Rosa bruidsjurk LV99

  Deze sexy bruidsjurk heeft een strapless sweatheart lijfje en vele kanten bewerkingen met kralen, ook de onderkant van de rok en sleep zijn overdadig bewerkt met kant en steentjes. Onder deze japon kan een hoepel gedragen worden waardoor het geheel super sexy wordt. De mooi met kant afgewerkte sleep doet de rest. Toch liever een trouwjurk met mouwtjes? Omdat deze japon strapless is kan er een losse top met mouwtjes over gedragen worden. Ook verkopen wij diverse losse schouderbandjes waarmee op elegante wijze de japon eenvoudig is aan te passen.

  Silhouette: 
  Trompet, Verlaagde taille, Fishtail Zeemeermin, Nauwsluitend.

  Thema
  Glamour en luxe, Strand, Ibiza, Romantisch, Sexy, Niet traditioneel.

  Top:
  Strak lijfje, Sweetheart, Strapless, Sluit met rijgveter.

  Rok:
  Strakke, bewerkte fishtail rok met kanten rand en sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule, Satijn.

  Kleur:
  Ivory.