https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/ella-rosa-bruidsjurk-ga2294/l50c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €1199,- voor €699,-
  Ella Rosa bruidsjurk GA2294

  Ella Rosa bruidsjurk GA2294

  Eenvoudige vintage bruidsjurk helemaal van kant met geplooit, strapless lijfje. De iets verhoogde taille en plooitjes van de rok verdoezelen de tekeningen bij de buik maar geven ook een speels effect. De japon sluit met een rits en heeft een kein elegant sleepje. Ook geschikt voor een Ibiza of strandhuwelijk of voor als je gewoon iets eenvoudigs zoekt. Speelse trouwjurk voor een klein prijsje.

  Silhouette: 
  A-lijn, Klassiek, Verhoogde taille, Losvallend, Wijde rok, Empire.

  Thema
  Bohemian, Strand, Ibiza, Vintage, Simpel & Casual, Romantisch, Niet traditioneel.

  Top:
  Strak lijfje, Sweetheart, Strapless, Geplooide taillelijn, Sluit met rits.

  Rok:
  Kanten, wijde rok met sleep.

  Materiaal:
  Kant.

  Kleur:
  Ivory.