https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/ella-rosa-bruidsjurk-be461/l44c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €1799,- voor €899,-
  Ella Rosa bruidsjurk BE461

  Ella Rosa bruidsjurk BE461

  Sexy bruidsjurk met slank vallende rok. De jurk heeft een gouden ondertoon met daar overheen een kanten rok. Het lijfje is gedeeltelijk doorschijnend, maar bij de japon zit ook een top die er onder gedragen kan worden zodat je geen huid ziet. Zowel de rok en het lijfje zijn van kant, maar alleen het lijfje is bewerkt met steentjes. De achterzijde heeft een lage rug waarvan een deel transparant is en bewerkt met kant. De achterkant sluit met een rits en knoopjes. De lange sleep is heel bijzonder en helemaal van kant.

  Silhouette: 
  Fishtail, Zeemeermin, Nauwsluitend.

  Thema
  Glamour en luxe, Vintage, Boho Chic, Strand, Ibiza, Romantisch, Sexy, Niet traditioneel.

  Top:
  Strak lijfje, Met bandjes, V-hals, Sweetheart, Sluit met knoopjes, Transparante achterkant, Hooggesloten rug.

  Rok:
  Kanten rok, Strakke rok, Bewerkte rok, Rok met kanten rand en bijzondere sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule.

  Kleur:
  Ivory, Nude, Transparant.