https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/ella-rosa-bruidsjurk-be419/l40c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €1899,- voor €899,-
  Ella Rosa bruidsjurk BE419

  Ella Rosa bruidsjurk BE419

  Deze prachtige bruidsjurk heeft een bijzonder mooi afgewerkt lijfje met kant en veel steentjes. Het lijfje heeft een huidkleurige ondertoon waaardoor het lijkt dat hij doorschijnend is. Ondanks de vele kralen is de top niet druk. De achterkant van het lijfje is transparant met mooie details en sluit met knoopjes waardoor er een effect ontstaat van een lage rug. Over de rok zit een tule sleep met kanten bewerkingen. Deze sleep zit vast aan de rok maar kan indien gewenst zo gemaakt worden dat je hem er voor het feest kan afhalen, wel zo handig.

  Silhouette: 
  Losvallend, Wijde rok, Nauwsluitend.

  Thema
  Glamour en luxe, Vintage, Boho Chic, Strand, Ibiza, Simpel & Casual, Romantisch, Sexy, Niet traditioneel.

  Top:
  Strak lijfje, Met bandjes, V-hals, Sweetheart, Sluit met knoopjes, Transparante achterkant, Lage rug.

  Rok:
  Gladde rok, Wijde rok, Overrok met kanten rand en sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule, Crêpe.

  Kleur:
  Ivory, Nude, Transparant.