https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/ella-rosa-bruidsjurk-be381/l34c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €1899,- voor €999,-
  Ella Rosa bruidsjurk BE381

  Ella Rosa bruidsjurk BE381

  Deze stoere prinsessen en tegelijkertijd romantische Sisi bruidsjurk met wijde tule rok heeft een strak lijfje met speelse details en is bedekt met kant. De achterkant van deze trouwjurk heeft een lage, sexy rug met een soort kettinkje dat los op de rug valt, wat deze japon heel speciaal maakt. De wijde tule rok heeft ook een mooie sleep.

  Silhouette: 
  Prinsessenjurk, A-lijn, Klassiek, Wijde rok.

  Thema
  Glamour en luxe, Vintage, Ibiza, Traditioneel, Romantisch, Sexy.

  Top:
  Strak lijfje, Met bandjes, V-hals, Hooggesloten hals, Lage rug.

  Rok:
  Wijde, Tule rok, A-lijn rok met sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule.

  Kleur:
  Ivory, Champagne