Ambassade Gelegenheidskleding
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/eglantine-bruidsjurk-tamara/l355c4
   

  Bruidsjurken in alle soorten

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk bruidsjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.
   Terug
  prijs van €1299,- voor €999,-
  Eglantine bruidsjurk Tamara

  Eglantine bruidsjurk Tamara

  Romantische prinsessen bruidsjurk in grote maat. Het strapless lijfje is bewerkt met kant en kleine, eenvoudige steentjes die niet echt opvallen en sluit aan de achterkant met en rits. Het kant van het lijfje loopt gedeeltelijk door in de gladde, tule, A-lijn rok met eenvoudige sleep. Indien je de jurk graag met een mouwtje wilt hebben kan hier een kanten hesje overheen gedragen worden. Hiermee creëer je een hoge halslijn en mouwtjes.

  Silhouette: 
  Prinsessenjurk, A-lijn, Klassiek, Volslanke bruid.

  Thema
  Traditioneel, Romantisch.

  Top:
  Strak lijfje, Sweetheart, Strapless.

  Rok:
  Gladde rok, Wijde rok, Deels bewerkte rok, met sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule.

  Kleur:
  Ivory.

  Dé perfecte bruidsjurk

  Wij helpen je graag in de zoektocht naar de perfecte bruidsjurk voor jouw bijzondere dag. Het wordt vaak gezien als het meest belangrijke item van de grote dag. Met de bruidsjurk straal je op de trouwfoto's, waardoor je nog jaren lang aan de dag terug zult denken. Wij hebben verschillende soorten bruidsjurken in ons assortiment op voorraad.