Ambassade Gelegenheidskleding
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/brinkman-bruidsjurk-br9384/l342c4
   

  Bruidsjurken in alle soorten

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk bruidsjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.
   Terug
  verkocht
  Brinkman bruidsjurk BR9384

  Brinkman bruidsjurk BR9384

  Sexy korte bruidsjurk met losse sleep. Deze trouwjurk is gemaakt van kant in een apart ruitmotief en is bewerkt met doorschijnende pailletten die niet te zien zijn maar wel een sprankelend effect hebben. In de taille zit een eenvoudige band waar een sleep aan vast zit. Deze is los en kan dus na de plechtigheid er eenvoudig afgehaald worden.  

  Silhouette: 
  Nauwsluitend, Korte bruidsjurk.

  Thema
  Strand, Ibiza, Simpel & Casual, Sexy, Niet traditioneel.

  Top:
  Strak lijfje, Sweetheart, Strapless.

  Rok:
  Korte rok, Strakke rok, Bewerkte rok, met losse sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule.

  Kleur:
  Ivory.

  Dé perfecte bruidsjurk

  Wij helpen je graag in de zoektocht naar de perfecte bruidsjurk voor jouw bijzondere dag. Het wordt vaak gezien als het meest belangrijke item van de grote dag. Met de bruidsjurk straal je op de trouwfoto's, waardoor je nog jaren lang aan de dag terug zult denken. Wij hebben verschillende soorten bruidsjurken in ons assortiment op voorraad.