https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/bridalstar-bruidsjurk-esther/l303c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €1079,- voor €799,-
  Bridalstar bruidsjurk Esther

  Bridalstar bruidsjurk Esther

  Bruidsjurk van organza van eenvoudige snit met mooie afkledende plooitjes op de buik. De voorkant van het lijfje is geplooid en heeft een lichte sweerheartlijn. De bandjes en de rug zijn transparant met langs de randen een fijn kralen werk. De plooitjes van de taille lopen deels door in de rok en loopt daarna wijd uit met aan de achterkant een klein sleepje.

  Silhouette: 
  A-lijn, Klassiek, Wijde rok, Fishtail.

  Thema
  Vintage, Boho Chic, Strand, Ibiza, Simpel & Casual.

  Top:
  Strak lijfje met bandjes, Sweetheart, Geplooide taillelijn, Transparante achterkant, Lage rug.

  Rok:
  Gladde rok, Wijde rok met sleep.

  Materiaal:
  Organza, transparante tule.

  Kleur:
  Ivory, Nude, Transparant.