Ambassade Gelegenheidskleding
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/bridalstar-bruidsjurk-emke/l302c4
   

  Bruidsjurken in alle soorten

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk bruidsjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.
   Terug
  prijs van €1079,- voor €699,-
  Bridalstar bruidsjurk Emke

  Bridalstar bruidsjurk Emke

  Deze eenvoudige Vintage bruidsjurk heeft een stoere opstaande halter kraag met V-hals met apart rug detail. Het lijfje is speels bewerkt met stipjes tule en zacht kant maar ook de verhoogde taillelijn is eenvoudig bewerkt. Verder heeft deze trouwjurk een mooie slanke lijn en strakke rok die recht naar beneden loopt en is gemaakt van crêpe stof.

  Silhouette: 
  Verhoogde taille, Fishtail, Empire, Zeemeermin, Nauwsluitend.

  Thema
  Boho Chic, Strand, Ibiza, Vintage, Simpel & Casual, Romantisch Niet traditioneel.

  Top:
  Strak lijfje, Met halter, V-hals.

  Rok:
  Gladde, Strakke rok  met sleep.

  Materiaal:
  Kant, Tule, Crêpe.

  Kleur:
  Ivory.

  Dé perfecte bruidsjurk

  Wij helpen je graag in de zoektocht naar de perfecte bruidsjurk voor jouw bijzondere dag. Het wordt vaak gezien als het meest belangrijke item van de grote dag. Met de bruidsjurk straal je op de trouwfoto's, waardoor je nog jaren lang aan de dag terug zult denken. Wij hebben verschillende soorten bruidsjurken in ons assortiment op voorraad.