Ambassade Gelegenheidskleding
https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/atelier
   

  We reageren zo spoedig mogelijk.

  u mag tijdens de openingstijden ook bellen naar 035-5337239


  Vermaken van een vintage of elders gekochte trouwjapon

  Heb je een prachtige japon waar bijvoorbeeld je moeder in is getrouwd, heb je 2de hands je droomjapon gevonden of deze in een andere winkel gekocht dan is het natuurlijk belangrijk om deze nog goed op maat te laten maken. Bij ons kun je langskomen voor zowel een stylingsadvies om ook de juiste accessoires en lingerie te vinden of voor een afspeld en vermaak afspraak.

  Voor het beste resultaat is de juiste lingerie erg belangrijk. Een goed torselet zorgt ervoor dat de jurk beter zit en je gedurende dag niet bang hoeft te zijn dat het lijfje tijdens het feest begint te zakken. In combinatie met het juiste vermaakwerk zorgt dit ervoor dat je comfortabel de dag doorkomt en je niet druk hoeft te maken dat de japon na een aantal uur niet meer zo mooi zit.

  Indien de japon niet bij ons is gekocht zijn de kosten €45,- per uur. De meest voorkomende aanpassingen zijn:

  • Lengte aanpassen: 1 laag met voering is ongeveer 2 uur werk
  • Lijfje aanpassen op het lichaam: zonder kant/steentjes ongeveer 3 uur werk
  • Natuurlijk kunnen we ook aan alle andere wensen voldoen zoals een decolleté verhogen of verdiepen, mouwtjes aanzetten of een rijgveter plaatsen.

  Hoe meer laagjes, steentjes en kant hoe meer handwerk het is, we geven vooraf wel een goede indicatie van de te verwachten uren en kosten.  Het afspelden kan enkel op afspraak en niet op zaterdag.

  Speciaal tarief voor een bij ons gekochte japon

  Voor het vermaken van een trouwjapon die bij ons is gekocht rekenen we  een tarief van maximaal €349,- voor het aanpassen op het lichaam. Zo weet je bij aanschaf exact wat het kan gaan kosten, Het kan dus alleen maar meevallen zonder nare verassingen achteraf.

  achterkant van bruidsjurk met rijgveter