https://ambassade-gelegenheidskleding.nl/amelie-positie-bruidsjurk-p5650/l332c4
   

  Bekijk hier alle soorten bruidsjurken

  Met grote kortingen, direct uit het rek

  Ook nu kun je veilig en leuk trouwjurken passen! 

  Onze bruidsafdeling heeft voldoende ruimte zodat je vier personen mee kunt nemen als je bruidsjurken komt passen. Ook mag ik je weer kleden zodat ik je goed kan begeleiden in je keuze voor de juiste bruidsjurk. Passen doen we natuurlijk wel op afspraak, dat kan ook op een avond. Zo kun je bij ons in alle rust je droomjapon uitzoeken en zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je een leuke paservaring hebt.

  Vind je het leuk om iemand te verrassen die door de beperkingen niet de mogelijkheid heeft erbij te zijn? Dan zorgen wij ervoor dat die persoon via een skype of whats app verbinding toch mee kan genieten. Verder houden we ons aan alle hygiëneregels, draag ik als extra veiligheid een mondkapje en stomen alle japonnen na de passessie.

   Terug
  prijs van €1149,- voor €599,-
  Amelie positie bruidsjurk P5650

  Amelie positie bruidsjurk P5650

  Zwierige positie bruidsjurk in bohemian stijl. Het lijfje heeft een klein mouwtje, is hoog gesloten en gedeeltelijk transparant. De rest van het lijfje is bewerkt met kant en heeft een sweetheart lijn. Ook de achterkant van het lijfje is hooggesloten. Op de in de verhoogde taille zit een bewerkt bandje en de wijde voile rok loopt geplooid over de buik.  Kan ook gedragen worden met een hoepel zodat er meer een A-lijn ontstaat. 

  Silhouette: 
  A-lijn, Klassiek, Losvallend, Wijde rok, Volslanke bruid, Empire, Positie, Zwangere bruid.

  Thema
  Boho Chic, Strand, Ibiza, Vintage, Simpel & Casual, Traditioneel, Romantisch.

  Top:
  Strak lijfje, Met mouwen, Hooggesloten hals, Sweetheart, Geplooide taillelijn, Transparante achterkant, Hooggesloten rug.

  Rok:
  Gladde rok, Wijde rok.

  Materiaal:
  Kant, Tule, Chiffon, Voile.

  Kleur:
  Ivory, Transparant.